ADAM SATISLAR VE PLAYERLIKLER.
Bu zamana kadar tanıdıqım en ıyı Clan ELizaBeT'ti Ve Ayrılmaz Bir Butunlerdi Sızlere su kadar soylmek ıstıyorum.Benım En Has Dostum Oyunda (AHMET)'ti Ve Aramıza Her Ne Sebep Girdi Bilmıyorm ama sattın dedı.Yol al Dedi Tmm Kardesım dedım Ama Onun canı saolsn 1 oyun ıcn adam satacak deqılım.Ama oyle dıyosa oyledır.Ahmet Yalan konusmaz dıye dusumdum harbıdende adam satıcak olsaydı bende PK atarken Satardı Ve DOST olurken Satardı Tek dıceqım AHMETTT Ben Adam SatMAM.Yasamda Boyle Bıse YOk ELizaBeT Clanınada SevgiLeR.SaygıLaR.Onlarda BiLir Beni DieTime&AqarAbi.ae0HIsTheBlack AHMET te tanır OrdeaL olsuın RoJeK olsun ben Adam SAtmam.Osmanıyede Herkez bılır KNIGHT ONLINEDEDE PATHOSTAN DismisseD Clanı Tanırım Bu yasıma Kadar Adam SAtıcak Olsaydm Uskoda 1000 lerden tanıdıqım arkadaslarım var onların carını ındırırdım ve yıne adam satıcak olsaydım Bu konuyu Acmazdım Tek Istegım Ahmet Bana YALVARIYODUNUZ 1 zamanlar Fln Deme. Dost Dıyosan Olumune Kadar Ama Satıs Dıyosan Ben Yokum kardesım.Senıde KARDESIM GİBİ SEVİYORUM SAYGILARIMLA
AHMET&€LİZABEY&ORDEAL&ROJ€K&ShowMeYourCombo&Admin Ve Gmler Saygılarımla. Özellıkle AhMED'ime