LastKo Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LastKo Forum

Türkiyenin En İyi Pvp Serveri

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

LastKo (Tüm Userler Baksın..)

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

LastKo (Tüm Userler Baksın..) Empty
MesajKonu: LastKo (Tüm Userler Baksın..)   LastKo (Tüm Userler Baksın..) Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:43 pm

Arkadaşlar Sizde Bİliyorsunuz Ki User Sıkıntımız var Db yi beğenenler Var Fakat user Sıkıntımız Var.
Reklam Yapmamıza Rağmen User kazanamıyoruz.200-300 User Kapasiteli Bir Sunucuda 15-20 User Oynuyor Bundan Dolayı Bir Kaç Güne Kadar User Artmazsa Server'ı Tekrar Kolay Db Fll itemli Pk Server Yapacağım.
Burada Sizlerde Fikirlerinizi Paylaşabilirsiniz.Önerilerinizi Ve Tavsiyelerinizi Burada Bizimle Paylaşırsanız Sevinirim.

Saygılarımla

Barış Yiğit
Valentine Online
Admin.

En son Admin tarafından Ptsi Mart 29, 2010 9:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://lastko.forumdizini.com
_SuLTaN_

_SuLTaN_

MesajKonu: Geri: LastKo (Tüm Userler Baksın..)   LastKo (Tüm Userler Baksın..) Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 1:32 pm

ßen ßu servera zor die geldim yoksa gelmezdim

birde bana bi gmlik werin eğer user çokluğundan sw kasmassa gmlikten atın full user çekerim çevrem geniş

birde bu sw deki gmler çok az süreyle online çoğu akşam açıo oysa ben en az 7 8 saat onlineyim bu mesajı dikkate alırsınız umarım
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: LastKo (Tüm Userler Baksın..)   LastKo (Tüm Userler Baksın..) Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 6:00 pm

littleman_baris@hotmail.com

İletişime Geçin.
_SuLTaN_

_SuLTaN_

MesajKonu: Geri: LastKo (Tüm Userler Baksın..)   LastKo (Tüm Userler Baksın..) Icon_minitimeÇarş. Şub. 17, 2010 7:13 pm

malesef geçemiyorum msn ekledim ama kapalısınız hep :S
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: LastKo (Tüm Userler Baksın..)   LastKo (Tüm Userler Baksın..) Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 9:20 pm

Sürekli Çalışıyorum. Server'a Yenilik Gelicek 0 Dan Dizilicek Eğer Gm Olmak İstiyorsanız İletişime Geçin.
FoRTLeX

FoRTLeX

MesajKonu: Geri: LastKo (Tüm Userler Baksın..)   LastKo (Tüm Userler Baksın..) Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 9:24 pm

Bak kardeşim önceki db nizde Bahamutlu mu neydi güzeldi fakat sonra ne olduysa gitti düzen hileler ful çalışıyo oldu sonra skiller gitti sonra walkry gitti maffoldu benim önerim önceki bahamutlu haline dönmesi birde günde 1 sawaş olması yada 2 güne 1 yinede siz bilirsiniz..! Suspect

LastKo (Tüm Userler Baksın..)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tum userler okusun yardmcı olsn !.@@@@@@@@@
» tum userler ve admın okusun cevp atın